Anmälan är nu gjord..

2013-06-27 / 22:43:21
... för att delta i höstens babysim på Arena Oskarshamn. Ska bli spännande och se hur mitt lilla hjärta reagerar på att bada på de viset... Med andra och utanför sin balja :-)

Tycker de känns extra viktigt att gå på babysimnet med henne då vi har pool hemma..

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Första midsommar för lillan ♥

2013-06-22 / 19:19:19
Ja igår firade vårt lilla hjärta sin första midsomarafton. På Öland med familjerna Loman/Åström. Kanon trevligt. Åskan kom på besök men efter den så blev de sådär äckligt varmt. Åh de vädret kan ju ingen gilla. eller?

Lillan var iallafall vaken hela dagen, tog kortare powernaps bara. Hon höll sig vaken ända till 22:30 tiden. Utslagen bebis..



Kram
Nillan
/NillanL

Dropp.. dropp...dropp..

2013-06-20 / 18:49:05
Ja idag har jag för första gången fått järntillskott via dropp. Detta tack vare min brist på järn som började under graviditeten :-( Det ena av två saker jag hade problem med, eller egentligen inte för jag led inte för något av det. Min kropp har svårt att bilda nya blodkroppar.. Ja en nackdel med min aih tydligen...

Nu tar de ca 2-3 veckor innan de ger resultat på proverna jag lämnar.. så nu är det bara att vänta pch hoppas det blir bra :-)

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Återbesök hos min AIHläkare..

2013-06-15 / 20:35:08
Igår var jag på återbesök hos min AIHläkare i Kalmar sedan Melanie kom till världen.. Hade inga större funderingar, mer än att jag började fundera på vilken undersökning jag skulle åka på att göra.. Gastroskopi? Endoskopi? Leverbiopsid?
Väl där va de två saker jag skulle göra, inget av de jag trodde.

I slutet av graviditeten fick jag högt blodtryck, på återbesöket på mvc förra veckan så var de högt fortfarande, så fick ta ett nytt blodtryck hos Dr Persson. Då var de normalt. SKÖNT!

Under i stort sett halva sista graviditeten så hade jag dåligt järnvärde o har fortfarande (de är bättre, men fortfarande alldeles för dåligt) så ska få järntillskott via dropp framöver. Något nytt man får prova.. Spännande ;-)

Annars är mina värden stabila och jag har inte haft någon inflammation i levern på ca 3 år, (alltså inflammation har jag ju haft men minimal) Så det är ju jätteskönt iallafall :-)

Ha de nu så bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Två månader

2013-06-10 / 19:43:53
Idag är de två månader sedan vår älskade dotter kom tilm världen ♥
Efter 26 h värkarbete, sugklocke försök så fick det bli akut kejsarsnitt, för jag orkade inte längre. De upptäckte att tjejan inte vänt sig fullt heller vid slutet så de va inte konstigt att jag inte fick ut henne. Sak samma. Huvudsaken för mig var att hon kom ut frisk :-)

Två månader av ett "nytt" liv, ett underbart familjeliv. Jag bara älskar att vara mamma. Att det finns en liten underbar tös som behöver sin mamma, just de där med att känna sig behövd, att älska någon så lite så mycket. UNDERBART helt enkelt :-)

Vi har kommit fram till mycket som vår dotter älskar, ogillar och hur man ska lösa vissa saker :-)

Melanie, mamma och pappa älskar dig så mycket! Vi kommer ALLTID finnas där för dig!!

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Klivet ut i vuxenlivet

2013-06-05 / 18:56:41
Ja idag tar oskarshamns eleverna studenten.
En dag jag hoppas alla njuter av. Är en stor milstolpe i livet.

Själv är det åtta år sedan jag gick ut från gymnasiet för att göra entre i vuxenlivet. Man planerade lite vad man skulle gära pch hur livet skulle se ut. Det mesta blev imte alls som man tänkt sig. En hel del ändringar med andra ord krävdes.

Åtta år senare lever jag ett liv jag verkligen trivs med.
Jag har bildat min egna familj med den bästa mannen jag kan tänka mig och så fick vi ju för 8 veckor sedan den mest underbara dottern man kan tänka sig.
När jag inte är mammaledig så har jag ett jobb och jobbarkompisar jag trivs med.

Så mitt meddelande till nyblivna studenter, det är intw farligt att planera livet framöver, bara man är öppen med att de inte alls blir så.

Lycka till i vuxenlivet nu :-)

Ha de bra.
Kram
Nillan



/NillanL

Planeringen är så smått igång...

2013-06-05 / 10:09:30
Ja nu är planeringen inför kommande dop påbörjade iallafall.. Inbjudningarna är lämnade till sina ägare och vissa har redan givit oss svar :-)

Lokale är bokad till fikan efteråt. Väntar på att präste ska höra av sig så vi kan ha en träff med honom för att se till att dopet
blir de finaste de går för vår älskade dotter. För ett fint dop är de det vi siktar på ;-)

Har iallafall någon låt vi kommit fram till och som vi jätte gärna har med. Den har vi spelat och sjungit sedan hon va liten.. ♥

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Usch....

2013-06-03 / 11:49:51
Det är "tur" att Melanie är liten o inte kräver föräldrarnas energie fullt ut. Hade vart tråkigt idag med en förkyld mamma och en pappa med ömmande rygg.. Haha vilket para vi är ;-)

Nu blir det iallafall stan för att kolla om jag hittar något till Melanie och införskaffa färg så vi kan göra fot- och hand avtryck :-)

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Pill och fix i trädgården...

2013-06-01 / 22:46:06
Idag hade vi bett svärmor vara barnvakt för att få iordning lite i trädgården, men när vi vaknar är det någon som bestämt annat. Eller bestämt, snarare beställt, regn.. De skulle ju va fint väder!! Skam den som ger sig. Sambon beger sig ut och börjat ta ner staketet emot grannen (de skulle bytas ut var de bestämt) medan jag ligger inne och sover med vårt hjärta. Hann ta lite kort och få ett par helt UNDERBARA leenden från hjärtat. Grannen hjälper ju sambon, så gör ju inte så mycket att jag får mysa med henne :-) Vi blir inbjudna på kaffe o fika till dem då det började regna ute :-(
På eftermiddagen kommer svärmor ner för att passa vårt hjärta medan vi får upp de nya staketet som skulle upp. Vi rensade ner alla träd på vår sida just där med. Jag blev glad över detta och sambon med då han ska så gräs där sedan :-)

Nu är det bara rensning kvar emot andra grannen så vi slipper oroa oss för att hjärtat i framtiden ska slippa riva sig på alla taggbuskar som tyvärr trivs bra på den gård :-(

Så är vädret bara bra någon dag i veckan så ska sambon o jag försöka fixa spänningen av staketet.

Nähe nu ska jag nog ta mitt lilla hjärta och nana.

Ha de bra.
Kram
Nillan.
/NillanL
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se