Så underbart..

2013-03-31 / 09:47:34
... skönt att klådan har försvunnit, inte helt men inte långt ifrån :-) I natt sov jag första natten utan tablett mot klådan :-)

Vaknar och en timme av sömnen är borta pga sommartiden, men det gör ju inget då solen skiner och bästa kompisens barn fyller år :-)

Ha de bäst.
Kram
Nillan.
/NillanL

Klådan tar över..

2013-03-27 / 12:51:12
Japp i natt tog klådan över igen. Sovit max 15 min i stöten under natten, ändå tog jag tabletten 30 min innan jag gick och lade mig. Har mitt bodybutter att tacka för att jag inte är helt sönderriven. De lindrar lite iallafall.

Lämnade prover nu på morgonen så hoppas dom är normala och att detta bara är tillfälligt med klådan. Tog en tablett för 20 minuter sedan ungefär i hopp om att lindra klådan en stund. Hjälper den inte till helgen skulle jag höra av mig till förlossningen igen. Då ska jag se till så jag får åka ner och de får ta ännu fler prover. För detta håller INTE.

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Tabletter..

2013-03-26 / 20:43:48
Japp de blev tabletter mot klådan. Hoppas de hjälper för i natt vill jag sova..
Ska även lämna nya prover för gallsyrenivån imorgon. Läkaren trodde inte att de berodde på dem då jag har medicin för dem redan, men ville utesluta de..

Nu hoppas jag bara att Tavegil tabletterna ska fungera så att jag slipper klia sönder mig... Hoppas få lite sömn med. Vill ju ha orken till kommande förlossning.

Bäsen buffar på som tidigare och dom är underbara att känna. Fick bäsens fot ut i sidan förut, en karatekid i magen är vad jag har ♥

Från nästa vecka får du allt lov att titta ut när som :-)

Många längtar efter dig bäsen, framför allt jag och pappa ♥

Ha de bra.
Kram
Nillan

/NillanL

Första riktiga pissdagen..

2013-03-26 / 11:48:51
Japp jag brukar inte vara gnällig, men idah är jag det!!!!
Sovit kasst pga klåda, o huvudvärk.
Biter ihop men väntar på samtal från förlossningen som ville diskutera lite om min AIH kan ha framkallat klådan..

Nu är det dax för tandläkarbesök.

Kram
Nillan
/NillanL

Förvärkar..

2013-03-25 / 22:33:17
Japp mina förvärkar fortsätter. Kvällarna är värst. Jag kan inte ligga på rygg överhuvudtaget längre för då trycker vår underbara bäs på alla organ och gör mamma illamående. Så sidoläge är det som gäller ;)

Har fått frågan om vad jag känner inför förlossningen och vad jag har tänkt mig för smärtlindring..
Mitt svar på frågorna är att jag tar det som det kommer. Ingen rädsla inför förlossningen. Man har så mycket stöd och erfarenhet runt sig på BB. Smärtlindring först o främst är lustgas, därefter tar vi de som de kommer. Allt jag vill är att vår bäs tittar ut frisk och pigg. Att amning och allt kommer igång som det ska :)

Ha det bra.
Kram
Nillan



/NillanL

v36 (35+1)

2013-03-22 / 15:42:06
Ja nu är min v.36 här :) Inte långt kvar nu innan bäsens beräknade ankomst datum är här. Mamma och pappa är dock redo för att du får komma närsom, men vänta gärna en vecka till iallafall :)






översta bilden jämför v. 31 o 34, medan den nedre är v 36. (bild i förr förra inlägget är fel bild för den veckan. Ber om ursäkt)

Igår var jag hos barnmorskan. Allt rullar på bra och bm var nöjd med alla svar på mätningarna.
Sf måttet 35
Blodtryck 130/85
+3 kg totalt i viktöknkng.
Bäsen är fixerade så kan komma när som egentligen :)

Ha de bäst.
Kram
Nillan










/NillanL

Första träffen med föräldrargruppen..

2013-03-19 / 20:36:20
Idag hade vi vår första träff med vår förädrargrupp. Några känner man ju till men det var många nya ansikten.
Hade jag haft hund nu hade de funnits folk med samma intresse. Nu har jag ju inte de så de va inte många som hade de intressena som jag som mamma hade. Papporna hade ju sport som intresse dock. Vi är dem i gruppen som vart gravida näst längst... Är två träffar kvar med gruppen för oss iaf, innan det är tänkt att bäsen ska titta ut. Så småningom ska mvc sköterskan kalla oss även för babyrytmik...

Ha de bra.
Kram
Nillan.
/NillanL

Förvärkar?!?!

2013-03-15 / 15:51:17
Undra om det är förvärkar jag har haft till och från de senaste 3 dagarna?

Har fått små ont i ländryggen och såkallad mensvärk liknande värk framtill, det enda som hjälper är att lägga sig raklång i soffan..

Kände igår att även om det är 5 veckor kvar till bf så är det nog dax att packa bäsens väska till bb. Nu är de gjort. Påbörjade att packa min, men är lite saker kvar innan den är klar.

Allt annat är klart för bäsens ankomst. Väntar med spänning vad som ska titta ut, tjej eller pojk? vem är bäsen mest lik och när kommer bäsen titta ut. Förväntningarna är stora :D ♥


Ha de bäst.
Kram
Nillan





/NillanL

Bäsen trycker på..

2013-03-10 / 15:19:45
Ja nu för tiden trycker bäsen på åt alla håll o kanter... Jobbigt i vissa stunder, men Älskar att bäsen knuffar på :-)

Nu är de ju bara ca 5,5 veckor kvar av graviditeten. tror och hoppas bäs vill titta ut ca 1 vecka innan beräknad förlossning. Får hålla tummarna...

Har dock lite saker kvar att införskaffa till bäs ankomst. Hoppas dock att bäsen är kvar i magen ca 4 veckor kvar.

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Förkyld..

2013-03-03 / 12:48:38
Ja då va man förkyld igen :-( Min AIH läkare höjde för ca 1 vecka sedan min prografdos och då får jag lättare dessa ovälkomna baciller.

Inatt var första natten på 3 dagar som jag fick sova ordentligt. Kändes kanon :-)

Annars har de inte skett så mycket. Vilar mig mycket. Har dock börjat tvätta upp
sakerna till bäsen :-) Bäst att förbereda allt.
På tisdag får jag handla de sista stora till bäsen, då vi ska till Kalmar igen. Självklart blir de ett besök på IKEA.

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL

Nöjd.

2013-03-01 / 12:48:09
Ja igår efter läkarbesöket va jag nöjd. Fick de svar jag ville :-)

Dr Persson frågade hur jag mådde och svaret blev kanon. (Dock en förkyld gravid kvinna med ett fruktansvärt ömmande revben, men de tar jag) Jag verkar vara hans första gravida patient med AIH som grundsjukdom, men han är noga med att allt blir bra för mig.

Mina frågor jag hade till Dr Persson var om mitt blodvärde och om amningen.

Blodvärdet var inget jag skulle bry mig om då prografen och graviditeten påverkar blodvärdet. Så ska fortsätta dricka blutsaften som vanligt. Varför min tillfälliga bm ville göra en utredning förstod han inte då det i min journal står att jag har AIH o går på medicin...

Amningen frågade jag honom om i höstas. Det är nämligen så att prografen jag äter utsöndras i bröstmjölken och infon var att diskutera med läkaren. Dr Persson har varit i kontakt med Schalgrenska i Göteborg, där de är specialiserade på mag- o tarmsjukdommar. De ger mig klartecken att amma, så länge inte bäsen föds med en infektion i kroppen för då vill dom att jag avvaktar. Två besked som gjorde mig glad.

Ha de bra.
Kram
Nillan
/NillanL
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se